Facebook Confirmation Code Is Not Receiving, What Should I Do?

Titles

1 What to Do If Facebook SMS Verification Code Is Not Received?2 What Should I Do To Get Facebook Confirmation Code?3 What Should I Do When Facebook Confirmation Code Is Not Received On My Mobile Phone?

To use Facebook, the most popular social networking site, you need to sign up for a Facebook account and then have access to your own Facebook account after performing a simple login process. However, sometimes accessing a Facebook account requires you to make some changes to your existing account's configuration, login process, and login credentials, for which you receive codes such as Facebook confirmation code and password reset codes from Facebook.

We have prepared this article with a comprehensive guide on the actions you can take if you do not receive a Facebook confirmation code . Using the methods we mentioned, you can get the Facebook confirmation code and securely log in to your account.

What to Do If Facebook SMS Verification Code Is Not Receiving?

Facebook SMS doğrulama kodu gelmemesi durumunda şu adımları deneyebilirsiniz:

Cep telefonu sinyalinizin güçlü olduğundan emin olun.SMS posta kutunuzun yeni mesajları almak için yeterli alana sahip olup olmadığını kontrol edin.Gelen mesajları engelleyecek herhangi bir SMS filtreleme hizmeti almadığınızdan emin olun.Cep telefonunuzda SMS mesajlaşmasının devre dışı olmadığından emin olun.Telefonun Rahatsız Etmeyin modunda olup olmadığını doğrulamak için servis sağlayıcınızı arayın.Diğer adımları izlediyseniz ve SMS doğrulama kodlarını alamıyorsanız, cep telefonunuzu kapatıp tekrar açın.Bütün adımlardan sonra SMS kodu almadıysanız, Çevrimiçi Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin .

İnceleyebilirsiniz: Facebook dondurma nasıl yapılır?

Facebook Onay Kodu Almak İçin Ne Yapmak Gerekir?

 

Facebook’a kayıt işleminizi tamamlamak için, e-posta adresinizde ‘Onay Kodu’ şeklinde bir Facebook kodu aldıktan sonra Facebook’a yönlendirilirsiniz. Bu işlem, Facebook hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresinizin ve telefon numaranızın kimlik doğrulamasını doğrulamak için yapılır. Bu nedenle, Facebook’tan onay kodunu almadıysanız, Facebook onay kodu almak için şunları yapabilirsiniz:

Kullanıcı hatalarından kaçının: Yanlış e-posta adresinin yazılması gibi basit kullanıcı hataları, Facebook onay kodu alamamanıza nedeni olabilir ve bu nedenle Facebook, bu durumda sizin gibi kullanıcıların hatanızı düzeltmesi için bir form oluşturur. Bu sorunu çözmek için forma doğru e-posta adresini girin ve ardından Facebook’a gönderin. Formu Facebook’a gönderdikten sonra; formda belirttiğiniz doğru e-posta adresine yeni bir kod gönderilecektir.Posta kutusu filtrelerini kontrol edin: Nadir durumlarda, internet servis sağlayıcınız bazı güvenlik önlemleri nedeniyle Facebook onay e-postasının istenen klasöre ulaşmasını engellemiş olabilir. Bu nedenle, gelişmiş veya alternatif çözümler aramadan önce e-posta hesabınızın ‘Spam, Önemsiz ve Sosyal’  klasörünü kontrol ederek Facebook onay e-postasının bu klasörlere dosyalanmadığından emin olabilirsiniz.Facebook’un sizinle iletişime geçmesi için yeni bir e-posta girin: İnternet tarayıcınızı açın ve ‘Facebook kayıt sayfasını’ ziyaret edin.  Sayfadaki, ‘Unutulmuş Hesap?’ bağlantısını tıklayın. Bu kısımdan ‘Facebook Şifre Kurtarma Sayfası’na yönlendirileceksiniz.  Ardından, ‘Artık bunlara erişiminiz yok mu?’ bağlantısını tıklayın ve Facebook’un hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olmak için yeni bir e-posta adresi veya telefon numarasını gerekli alanlara girin.Facebook’a e-posta göndererek yardım alın: Diğer çözümler işe yaramıyorsa, son olarak ‘Facebook Destek Ekibi’ne e-posta gönderebilirsiniz ve “[email protected]” aracılığıyla iletişime geçerek sorununuzu ayrıntılı olarak açıklayabilirsiniz.

Cep Telefonuna Facebook Onay Kodu Gelmediğinde Ne Yapmalıyım?

Hesaplarını e-posta adresleri ile değil de cep telefonu numarasıyla oluşturan kullanıcıların cep telefonuna Facebook onay kodu gelmediği durumlarda takip edebileceği yönergeler şunlardır:

Cep telefonu numaranızı doğrulayın.Öncelikle kayıt işlemi sırasında girdiğiniz cep telefonu numarasını görüntüleyin.Girdiğiniz numaranın yanlış olduğunu fark ederseniz, ‘Yanlış numara?’ seçeneğini tıklayın.Ardından, doğru numarayı eklemek için gerekli alana aynısını girin ve ardından ‘Ekle’ düğmesine tıklayın.‘SMS’i Kodla Yeniden Gönder’ seçeneğini işaretleyin.Doğru numarayı girdikten sonra, ‘SMS’i almadınız mı?’ seçeneğine tıklayın.Ardından, Facebook’un size kodu yeniden göndermesine izin vermek için ‘Tekrar SMS Gönder’ seçeneğini tıklayın.SMS Yerine Kodla Telefon Görüşmesi Alın.Cep telefonu numaranıza hala SMS gelmediyse, ‘SMS’i almadınız mı?’ seçeneğini tıklayın.Üzerine tıkladıktan sonra, SMS yerine kodla bir telefon görüşmesi almak için ‘Ara’ seçeneğini seçin.Cep Numarası Yerine E-posta Adresi Kullanın.Son olarak, yine de bir kod alamadığınızı düşünüyorsanız, ‘Yanlış Numara?’ seçeneğini tıklayın.Ardından, telefon numarası yerine e-postada onay kodunu almak için erişiminiz olan ‘E-posta Adresinizi’ girin ve ardından aynı e-posta adresini Facebook hesabınıza eklemek için ‘Ekle’ düğmesine tıklayın.

Rate the Post!

[Total: 0 Average: 0]