How to Make a Facebook Live Stream?

Titles

1 How to Stream Facebook Live?2 How to Stream Facebook Live on Phone?3 How to Stream Facebook Live on Computer?

You can broadcast real-time images with the Facebook Live feature to broadcast Facebook live. A Facebook live broadcast using the camera on a computer or mobile device is a feature of the Facebook social network. Streamers can choose who can see their live stream on Facebook and use that content to engage their viewers during key moments and events.

In this article, we have prepared a guide on the details of how to live stream on Facebook. By following these instructions, you can broadcast live on Facebook quickly and practically.

How to Make a Facebook Live Stream?

Here are the steps to follow to make a Facebook live broadcast:

Arama çubuğunuzun solundaki kamera simgesine dokunun.İstendiğinde Facebook’un kameranıza ve mikrofonunuza erişmesine izin verin.Kamera ekranınızın alt kısmındaki “Canlı” moduna geçin.Gizlilik ve gönderi ayarlarınızı seçin.Yayınınız için etkileyici bir açıklama yazın.Arkadaşlarınızı etiketleyin, konumunuzu seçin veya bir etkinlik ekleyin.Kameranızın yönünü doğru bir şekilde ayarlayın.Videonuza lensler, filtreler veya yazı ve çizim ekleyin.Yayını başlatmak için “Canlı Videoyu Başlat” düğmesine tıklayın.İzleyiciler ve yorum yapanlarla etkileşim kurun.Yayını sonlandırmak için “Bitir”e tıklayın.Cevabınızı gönderin ve videoyu film rulonuza kaydedin.

İnceleyebilirsiniz: Facebook reklam verme nasıl yapılır?

Telefonda Facebook Canlı Yayını Nasıl Yapılır?

 

Telefonda Facebook canlı yayını açmak için Facebook uygulamasını İOS ve Android’de kullanabilir, dünyanın her yerinden profilinizde, grubunuzda, Sayfanızda veya etkinliğinizde yayın yapabilirsiniz.

Canlı yayın yapmak istediğiniz Sayfa, grup veya etkinliğe gidin.Gönderi düzenleyicinin alt kısmındaki Canlı düğmesine tıklayın.Videonuza herhangi bir açıklama ekleyin. Aynı zamanda arkadaşlarınızı etiketleyebilir, bir konumda yer bildirimi yapabilir ve bir his veya hareket ekleyebilirsiniz.Canlı Video Başlat’a dokunun.Yayını bitirmek istediğinizde Bitir’e dokunun.

Bilgisayarda Facebook Canlı Yayını Nasıl Yapılır?

Bilgisayarda Facebook canlı yayını yapmak, daha statik yayınları kaydetmek için ideal bir seçenektir. Panel, seminer ve eğitimlerin yer aldığı canlı yayınlarda bilgisayar üzerinden Facebook canlı yayınları yapabilirsiniz. Bilgisayarda Facebook canlı yayını açmak için;

Go to your Page and tap on “Write something.” Tap on the “See All” menu option and click “Start Live Video”. Write an engaging description for your video that will appear in your Page's Timeline and News Feed. Write a descriptive and compelling summary to engage the audience. Then click “Next”. Let Facebook use your computer's camera and microphone. Before you start your broadcast, make sure your description and video footage is your final decision. Click “Go Live” to start your broadcast. Facebook gives you a countdown before going live. Tap “End” when you're ready to end the broadcast.

Rate the Post!

[Total: 1 Average: 5]